Τεχνολογία Δόμησης Κατοικίας με Μεταλλικό Σκελετό ή Σκελετό από Σκυρόδεμα και Τοιχοποιία Megablock (Solid Walls)

Ο μεταλλικός σκελετός βαρετού τύπου έχει μπεί για καλά τα τελευταία χρόνια στην οικοδομική βιομηχανία ώς μια πολύ ποιοτική και γρήγορη μέθοδος ανέγερσης οικοδομών.

Η εταιρεία εφαρμόζει την μέθοδο αυτή για πολλά χρόνια και θεωρεί ότι είναι μια πολύ αξιόπιστη και γενικά εφορμόσιμη μέθοδος η οποία έχει φτάσει στο ανώτατο ισως επίπεδο αξιοπόιησης της αναφορικά με την ταχύτητα δόμησης και την οικονομία.

Σημαντικό πλέον κόστος αποτελεί και η ανάγκη για βαφές πυρασφαλείας το οποίο είναι απαραίτητο με βάση τους κανονισμούς.

6

 

 

 

 

Ο σκελετος οικοδομης από οπλισμενο σκυροδεμα είναι εδραιωμενος και αποδεκτος σε ολη την αγορα και συγκριτικα με τον μεταλλικο σκελετο ουτε υστερει αλλα ουτε και κοστιζει περισσοτερο αν εξαιρεσει καποιος την μικρη διαφορα σε χρονο.

Η μεγαλη διαφορα που δημιουργει και τα προβληματα στις κατασκευες ειτε αφορουν κοστος, χρονο και ποιοτητα είναι στην κατασκευη στις τοιχοποιιες-πλακες -στεγες και όχι στις κολωνες και δοκους.

Η Εταιρεία έχει αναπτύξει τις τοιχοποιίες με Megablocks τα οποία είναι προιόντα από τσιμέντο, και μονωτικά υλικά πολυστερίνης πολυουρεθάνης κ.λ.π.

H τεχνολογία δόμησης με Megablocks είναι ταχύτατη και με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά αφού καλύπτει όλες τις συγχρονες προδιαγραφες μια κατοικίας με πολυ ψηλη θερμομονωτική κάλυψη U/Value < 0,33 Με το υλικό αυτό οποιοδήποτε τύπο σκελετού σε κολώνες και δοκούς βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο κόστους, ταχύτητας κατασκευής, ποιότητας και διαχρονικής αντοχής.

Ολες οι εξωτερικες τοιχοποιιες γίνονται με Megablock 28 εκ πάχος
Το Megablock παραγεται με τεχνολογία ρωσσικης προέλευσης όπου εφαρμόζεται σε μεγάλη έκταση και μεγάλη επιτυχία.

viber_image_2022-06-11_18-00-32-993
sokid04

Η εταιρεία προτείνει στο σύστημα την κατασκευή πλάκας ή στέγης με μεταλλικό σκελετό και sandwich panels για σκοπούς βελτιωμένης θερμομόνωσης ηχομόνωσης ταχύτητας κατασκευής και μειωμένου κόστους.

Η πλάκα η στέγη σχηματίζεται με sandwich panels τα οποία αναλόγως της επιλογής καλύπτονται πίσω απο τα στηθαία ή με κεραμύδια και δεν αποτελουν εμφανες στοιχειο της οικοδομης εκτός αν σχεδιαστει σκόπιμα.

Το σύστημα έχει δυνατότητα κατασκευής ορόφων αναλόγως των διατομών των μεταλλων βάση στατικης μελέτης ή των κολώνων και δοκών από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Η Εταιρεία προσφέρει με το συστημα αυτό μέσω συνεργατών εργολάβων, εταιρειών με προσφορες συνολικής λύσης.

Το συστημα διασφαλίζει στους ιδιοκτητες ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα και στους εργολάβους και εταιρείες ανάπτυξης και προώθησης συνολικών λύσεων την απαιτούμενη εξοικονόμηση χρόνου και κόστους σε συνδιασμό με την πολύ ψηλή ποιότητα αποτελέσματος.

IMG_5126
IMG-3920

Με τον καταλληλο εργολάβο η βασική κατασκευή μιας κατοικίας ολοκληρώνεται σε διάστημα 2 μηνών.

Στη περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πελάτης δεν εχει δικους του αρχιτέκτονες και εργολάβους η Εταιρεία μεσολαβεί με εργολάβους και αρχιτέκτονες που γνωρίζουν τα συστήματα και ο πελάτης επιλέγει κάποιο και συμφωνεί ελεύθερα μαζί του

Έτοιμες Λύσεις Οικονομικών Κατοικιών

ΛΥΣΕΙΣ
Scroll to Top